Hunters Of Sweden

Köpvillkor 

Företagsinformation

Hunters Of Sweden

E-postadress:

kundcenter@huntersofsweden.se

Telefonnummer:

0763-24 61 11

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive eventuella avgifter, moms och eventuell frakt.

Vid sänkt pris på en vara eller kampanjer och erbjudande gäller priserna så långt lagret räcker.

Priserna är dagsaktuella och kan komma att ändras.

Köp

Avtal om köp ingås när du väljer att betala i kassan.

Vid eventuella felaktigheter i angiven prissättning, leverans tid eller information om aktuell vara förbehåller företaget sig rätten att korrigera detta i efterhand. Om du som kund inte är nöjd med en sådan korrigering får du naturligtvis avboka din beställning utan kostanad.

Betalning

Om Ecster

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning och kortbetalning genom e-handelskassan Ecster Pay.

Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på "Genomför köp" accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Villkor för delbetalning

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

Fakturavillkor 

Annan typ av faktura kan medföra faktureringsavgift 30:-

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

 

Leveranser till kund –Fri frakt*

Hunters Of Sweden bjuder på fraktkostnaden inom Sverige.

Vid beställningar är den beräknade leveranstiden 2-7 arbetsdagar beroende på om varan finns i lager eller om den måste beställas från leverantören. Obs! vildsvinsbyxor och skyddsväst för hund har längre leveranstid vilken är beroende på leverantörens lagerstatus. Vildsvinsbyxorna beräknas levereras inom 2 veckor och hundvästen 4-9 veckor. Ta kontakt för mer precis leveranstid.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du har som kund rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Hunters Of Sweden kommer göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan dock uppstå tillfällen då det blir omöjligt för oss att fullfölja beställningen tex då vår  leverantör eller transportör inte kan fullfölja deras åtagande gentemot oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Du har inte ångerrätt om varan inte är i säljbart skick. Varan ska återlämnas i lika gott skick som när du fick den. Varan ska återlämnas i dess originalförpackning. Om varan använts utomhus, är skadad eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Måttbeställd vara (Prodogtiveväst)-ingen ångerrätt.

Returer

Kunden betalar eventuell retur.

Postnord har smidigt returhantering-sök på "Postnord" och sedan "Skicka Direkt". Fraktkostnad från 53 SEK.

Retur- och bytesrätt gäller på alla varor.

Hunters Of Sweden ger dig 14 dagars bytes- och returrätt. Tiden för bytes- och returrätt räknas från den dag som varan levereras till dig som kund.

Vid eventuell retur måste varan returneras i oanvänt skick i sin originalförpackning. Hunters Of Sweden förbehåller sig rätten att inte godta en retur om varan använts eller hanterats ovarsamt.

Summan för köpet återbetalas inom 30 dagar från det att varan kommit tillbaka till Hunters Of Sweden. Det som återbetalas är beloppet för varan samt eventuella tillkomna avgifter såsom  tex fakturaavgift.

Returer skickas till:

Hunters Of Sweden

Hagermansgatan 3

271 32 Ystad

 

Transportskada

Om varan är transportskadad då den hämtas ut ska Hunters Of Sweden kontaktas direkt.

 

Reklamation

Om en tillsänd vara är defekt eller expedierad felaktigt så måste Hunters Of Sweden kontaktas omgående, via e-mail eller telefon. Hanteringen av reklamationer sker enligt Konsumetköplagen (1990:932). 

Hunters Of Sweden löser inte ut varor som returneras mot postförskott.

Åldersgräns

Hunters Of Sweden expedierar inte beställningar till personer under 18 år då man enligt svensk lag måste vara myndig för att ingå ett avtal.

 

Hantering av personuppgifter

Hunters Of Sweden hanterar kundens personuppgifter enligt den svenska personuppgiftslagen (PUL).

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet med dig. Du har enligt PUL rätt att få del av den information som vi registrerat om dig.