Hunters Of Sweden

OM FÖRETAGET:

Hunters Of Sweden

Hej!

Jag heter Jörgen Nilsson och är personen bakom Hunters Of Sweden

Jakt och fiske är gemenskap. Även om du har varit ute ensam vill du gärna dela med dig av vad som hänt. Här delar jag med mig av vilka produkter jag anser vara så bra att fler bör prova.

Produkter

Du hittar kläder och utrustning för jakt och flugfiske och även arbetskläder på sidan.

Uttrycket "Kläderna gör jägaren" stämmer väl inte helt men visst är det viktigt hur vi jägare ser ut och uppträder. Då är både kläder och utrustning viktiga så att vi kan vara proffsiga.

En del kända märken och en del mindre kända, dock med kvalitet och funktionalitet i fokus.

Hund

Jag har själv växt upp med slättjakt och då framförallt med jakt över stående fågelhund. Under senaste åren har det dock glidit över mot drevjakt som den huvudsakliga jaktsysslan. 

Hundar ser jag som ett måste i jakten och det har alltid funnits hund i min närhet både på fritid och i arbetet. Det har varit flera olika hundraser men för tillfället finns en kleiner münsterländer i familjen som tjänstgör på drevjakt och som familjens gosedjur. Som hundförare vet jag att det behövs en hel del utrustning till mig och hunden. Både till jakt och träning. 

 

Flugfiske

Butikens flugfiskeutrutning fokuserar framförallt på kustfisket men även på put & take.

 

Kontakt

Jag kommer att vara tillgänglig för frågor, diskussion och önskningar som gäller köp eller utbud etc i butiken..SÅ RING VID FUNDERINGAR/FRÅGOR! Når ni inte mig så kommer jag att ringa eller maila er om ni lämnar era kontaktuppgifter. Så som jag själv hade velat bli bemött.


Tills vi hörs - Skitjakt på er!