Aduro Sau Protect Profi vildsvinsbyxor för jakt och eftersök.

  • 4 950 kr

Aduro Sau Protect Profi Vildsvinsbyxa MYCKET OMTYCK OCH MÅNGA POSITIVA OMDÖMEN AV BYXAN HITTILLS!FLERA ANSER DESSA VARA DE SMIDIGASTE RIKTIGA HELSKYDDSBYXOArtikelnummer: APP-123
Dela

Aduro Sau Protect Profi Vildsvinsbyxa 

MYCKET OMTYCK OCH MÅNGA POSITIVA OMDÖMEN AV BYXAN HITTILLS!

FLERA ANSER DESSA VARA DE SMIDIGASTE RIKTIGA HELSKYDDSBYXORNA PÅ MARKNADEN!

En eftersöks- och vildsvinsbyxa med skydd i hela byxan! 

Även skydd baksida lår och baken.

En investering för din säkerhet!

En proffsbyxa med skydd av Para-Aramid.

Den omtyckta byxan Aduro Protect Profi har använts i Tyskland i flera år av både hundförare, eftersöksjägare och drevfolk.

Byxan har ett stickskydd som är testat till 800 newton av det tyska testinstitutet.

Aduro Protect Profi är en skyddsbyxa i modernt snitt med stretch i tyget för ökad komfort.

Byxans tuffa yttertyg är rivtåligt och står emot taggar och annan svår terräng riktigt bra. Byxan är utrustad med damasker som är vattentäta och kraftigt smutsavvisande. Damaskerna är av samma typ som den tyska militären använder. Du behöver alltså inga andra damasker utanpå som annars är brukligt. Dessa går att lägga upp/korta av tre cm om man behöver justera längden.

Byxan har inget Tex-membran då dessa oftast går sönder av taggar och gör att man ändå blir våt eller så gör det byxorna så täta så att man blir våt inifrån istället. Byxan tål dock en hel del regn och väta utan att det går igenom byxan. Allt är gjort för att få så bra komfort som möjligt. Dessutom torkar byxan fort vilket är skönt om man tex även ska jaga dagen efter eller ska vara redo för nya eftersöksuppdrag.

Det är lätt att förstå att byxan blivit omtyckt av proffsen då Aduro Sau Protect Profi är gjord för att tåla ett yrkesmässigt användande. Både skydd och komfort är så bra det bara går att få då dessa skall kombineras i en byxa.

Finns i två olika färgsättningar: 

*Röd/Svart-Brun med gröna damasker samt 

*Grön/Svart-brun också med gröna damasker.

Då tillverkaren uppgraderat skyddet på framsidan kan olika färger finnas på fotona. För att se rätt färgsättning på det svart-brun/gröna-titta på första bilden med det mer "svarta" skyddet på framsidan av byxorna.

Går att ha både bälte och hängslor!

 

Detaljer i övrigt:

Hög rygg

Stretchtyg

Formsydda knän

Knappar för hängslen

Breda livremshällor

Dragkedjor till alla fickor

Dragkedja i damaskerna för lättare av och påtagning. (Går bra att trä över en stövel i de flesta fall!)

Stora sidofickor

Andningsaktiva

Tvättbara

STORLEKSTABELLEN: MÄT MIDJAN NOGA OCH HITTA DIN STORLEK I TABELLEN. DU SKALL TA EN STORLEK DÄR DU HAMNAR MITT EMELLAN DE TVÅ MÅTTEN, BUNDWEITE, SOM FINNS  PÅ MIDJAN. TEX OM DU HAR 88 CM BÖR DU TA STORLEK 46. 

SKRIV MIDJEMÅTT OCH INNERBENLÄNGD I MEDDELANDEFÄLTET I KASSAN SÅ KOLLAR VI SÅ ATT DU VALT RÄTT STORLEK EFTER DINA MÅTT.  VI KONTAKTAR DIG OM VI TYCKER DU VALT FEL STORLEK I FÖRHÅLLANDE TILL DINA MÅTT.

Den tyska storlekstabellen visar vanliga storlekar 44-60, storlekar med kortare ben 24-30 samt storlekar med längre ben 90-110.

Jag får ofta frågan om hur modellen/passformen. 9 personer av 10 gillar passformen. De personer som har extra muskulösa/kraftiga lår/rumpa kan tycka de sitter tight, se lårbredd nedan, annars är omdömet att de är riktigt sköna att röra sig i för att vara helskyddsbyxor. De har även har ett tufft/snyggt utseende!

LÅRBREDD:

Stl 50 = 63 cm

Stl 52 = 64 cm

Stl 54 = 65 cm

Stl 56 = 66 cm ....

PRIS FRÅN 4950:-. Rätt pris för din storlek ser du i kassan! 

(Leverans kan ta längre än 7 dagar men oftast runt en vecka!)


 

Yttertyg: 90% Polyamid 10% Elastan

Mellanlager: 72% Polyamid 14 % Polyester 10% Polyurethan 4% Elastan

Foder: 55% Polyethylen, 30% Polyamid, 12% Polyester, 3% Elastan