Aduro hundförarjacka

  • 2 590 kr

ADURO hundförarjacka utvecklades på begäran av många av våra kunder som är mycket nöjda med vår ADURO "SauProtect Profi" -skyddsbyxa. Efter ett år fullt av test


Artikelnummer: AHJ-1
Dela

ADURO hundförarjacka utvecklades på begäran av många av våra kunder som är mycket nöjda med vår ADURO "SauProtect Profi" -skyddsbyxa. Efter ett år fullt av tester och åter tester och justeringar är vi nu redo att presentera jackan för våra kunder. 

För att hundföraren alltid skall vara synlig, beslutade vi att tillverka jackan i 3 färger och i alla standardstorlekar. Jackan är vattenavvisande, inte vattentät. 

Jackan tål en hel del taggar och tuff terräng och kan bäras extremt bekvämt tack vare det nya polyester-bomullstyget. Axelområdet är helt och hållet utan söm och under axeln finns det ett stort ventilationsspår som går över ryggen. Detta är täckt så att det inte regnar in. Det svarta området är vattentätt. 

Naturligtvis är jackans insida gjord med nätfoder. 

 Det finns 11 fickor på jackan, inklusive 2 på bröstet för markeringstejpen. Fyra ytterfickor är stängda med klaffar och kardborrband, de fyra andra med dragkedja. Insidan av fickorna för papper är också säkrade med blixtlås. På baksidan är den stora fickan markerad med ett grönt kors och också säkrat med dragkedja. Detta används för första hjälpen material, eller för andra föremål. Det finns en kassettficka på vänster arm så att ammunitionen förvaras säkert och fortfarande snabbt tillgänglig. 

Det finns ventilationsspår under armhålan, som kan öppnas vid behov. Stängs med blixtlås. 

Starka blixtlås är integrerade på båda sidor, vilket gör det möjligt att ha kniven på bältet omedelbart till hands utan att behöva skjuta upp jackan. Den bakre delen är mycket längre än den främre delen, så att rygg och bak täcks.

Allt för att få så bra komfort som möjligt!

VILKEN STORLEK?

Storlek XL motsvarar ungefär stl 54! 

Jackan är gjord för att fungera som en jacka som passar som den är under varmare årstider och som ett skalplagg på de kallare månaderna.

 

Leveranstid: normalt inom 7-10 dagar.