Ålandsdraget handgjort fiskedrag av yppersta kvalitet!

  • 199 kr

HANDGJORDA KVALITETSDRAG! Dessa drag är riktigt fina och retar havsöringen med både sin färg och gång. Måste-drag" för dig som vill optimera dina chanser t


Artikelnummer: JR-1-2
Dela

HANDGJORDA KVALITETSDRAG!

 Dessa drag är riktigt fina och retar havsöringen med både sin färg och gång. Måste-drag" för dig som vill optimera dina chanser till hugg!

Fiskedraget är tillverkat av den smått kände Jarmo vilket borgar för att hållbarheten är lång och att draget  sannolikt kommer följa dig på många fiskeäventyr.

Själv tycker jag det är kul utrustning som verkligen funkar. Dessa kommer från en person som lagt ner tid och kraft på att få till en så bra produkt som möjligt! Inget massproducerat tjafs med fräckt amerikanskt säljande namn här inte!

Finns för tillfället i två olika varianter vilka kompletterar varandra i gång och utförande:

Åländsk sandål: "Pinnen"- Modell genomlöpare , levereras utan krok, 13 cm och 17 g. Lugn gång, från sida till sida. Fungerar bra i kallt vatten Går att  veva in den sakta. Fiskar bra i motvind. 

Åländsk strömming:  "Sillen" -12,5 cm långt och 25 g tungt. Levereras med krok. Det har en vaggande och kontrollerad gång. Riktigt omtyckt!

Finns i en tobisfärgad grön variant samt en orange variant som är perfekt vid lite kallare väder!

Fiskedragen gjorda av: Polyuretan. Sillen har genomgående tråd.